top of page
Search
  • Writer's pictureLytotr

Παρουσίαση Εργαστηρίου Δραματουργίας “Με Τι Ασχολείσαι;”

Ολοκληρώνεται ο 2ος κύκλος του Εργαστηρίου Δραματουργίας “Με τι ασχολείσαι;” στο πλαίσιο του Προγράμματος M.A.P. moving action people – sharing values, mapping practices με τη Λητώ Τριανταφυλλίδου. Την Τρίτη 25 Απριλίου στις 19:00 βρείτε μας στον Χώρο για μια ανοιχτή παρουσίαση των κειμένων των δημιουργών!


Το Εργαστήριο Γραφής

Το Εργαστήριο Γραφής αποτέλεσε το δεύτερο μέρος του Εργαστηρίου Δραματουργίας “Με τι ασχολείσαι;” με τη Λητώ Τριανταφυλλίδου διάρκειας 2 μηνών. Στο Εργαστήριο Γραφής, οι συμμετέχοντες/ουσες με και χωρίς αναπηρία κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα θεατρικό κείμενο. Δουλεύοντας πάνω στη δομή και στην ανάπτυξη επιμέρους σκηνών, τα μέλη της ομάδας επεξεργάστηκαν τα κείμενά τους και ανατροφοδότησαν με δημιουργικό τρόπο τα κείμενα των άλλων. Παράλληλα, εξέτασαν τα ζητήματα της προσβασιμότητας και της συμπερίληψης τόσο στο περιεχόμενο της συγγραφής όσο και ως δραματουργικά εργαλεία.


Παρουσίαση

Το πρόγραμμα θα κλείσει με μια ανοιχτή παρουσίαση αποσπασμάτων και κειμένων που δημιουργήθηκαν στο Εργαστήριο Γραφής από τους ηθοποιούς Άννα Αμπεριάδου, Αλίκη Αχνιώτου, Τάσο Τσούκαλη Δημητριάδη και Θανάση Κεφαλά. Η παρουσίαση θα λάβει χώρα την Τρίτη 25 Απριλίου στις 19:00, στον Χώρο, στην Πλατεία Θεάτρου. Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τους/τις δημιουργούς. Θα χαρούμε πολύ να μοιραστούμε την πορεία του Εργαστηρίου, όσα μας απασχόλησαν και μας ενθουσίασαν στη διαδικασία και να ακούσουμε και τις δικές σκέψεις και εντυπώσεις.

Η εκδήλωση θα έχει Διερμηνεία στη Ελληνική Νοηματική Γλώσσα από την Τόνια Παπαντωνάκη.

Χρήσιμες πληροφορίες

Τι: Ανοιχτή παρουσίαση των κειμένων που δημιουργήθηκαν στο Εργαστήριο Γραφής με τη Λητώ Τριανταφυλλίδου και συζήτηση με το κοινό Πότε: Τρίτη 25 Απριλίου 2023, στις 19:00 μ.μ. Πού: Ο Χώρος, Πλατεία Θεάτρου 6, 10552, Αθήνα Διάρκεια: 90 λεπτά

bottom of page